Nejnovější recenze ze sekce Sekery
V pohodě, jen bych uvítal i nějaké to pouzdro, třeba jen obyčejnou gumovou botku na ostří.
Kvalitní skladná.
- Jednoduchá, univerzální sekyra; seká dobře, dobře se drží. Za ty peníze…
Super
Juco Premium 400 g ENPRO 119356
Přidáno: 3. srpna 2024
(naposledy upraveno 3. srpna 2024)
Zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.
Nejen, že nebyla nabroušená ale ještě byla hodně posekaná. Když jsem jí myl po broušení, tak se spláchla černá barva na hlavě. Topůrko bylo hodně ulepené. Takže sekera přišla ve stavu v jakém jsem čekal, za ty peníze .
perfektní
- moc pěkné provedení sekerky, úžasná cena
- pouzdro na sekerku zbytečně mohutné, ale někomu to tak může vyhovovat /např. pro nošení na opasku/
- zarazilo mne, že sekerka je k topůrku přilepená lepidlem / ale má také dřevěný klínek, možná tím vyrovnávají nepřesné spasování
když zaleštíte ostří a napustíte topůrko olejem, tak sekerku klidně bude používat několik generací
- Vikingská sekera co dodat .... :)
- Kvalitní materiál
- Dobrá cena
- Umí i zatloukat
- Díky přehnaným bezpečnostním úpravám je trochu tupá a má zaoblené rohy, ale to lze upravit vlastními silami
Doporučuji.
Cold Steel Trench Hawk tomahawk 90PTHZ
Přidáno: 23. července 2024
(naposledy upraveno 23. července 2024)
Zakoupeno v cold-steel.cz
- super do ruky
- Kvalitní výrobky pro práci u domu i na zahradě, léty prověřeno.
vyhovuje
- Kvalita je už v názvu značky
Krásná práce, moc hezká sekera, zatím ji spíše obdivujeme z estetického hlediska, ale práce ji taky nemine. Jen mě trochu překvapilo, že je volně nasazená na topůrko, podobně jako krumpáče - podle prodejce je to ale normální u tohoto druhu sekery, tak uvidíme při plném nasazení :-)
Cold Steel Axe Head Cane 91PCAX
Přidáno: 25. června 2024
(naposledy upraveno 25. června 2024)
Zakoupeno v cold-steel.cz
- Výborný materiál
- Dobrá veliikost
- Pěkné provedení
Skvělé, štípání větších špalků na první zásek
při kaceni,k zarazeni klinu,stací jednou rukou
- Kvalitní zpracování.
Špičkové
- Žádná výhoda!!!
- Neskutečně předražené zboží!!! Velice tenká trubička bez jakékoliv pájecí hmoty.Dříve byla alespoň uvnitř kalafuna a za velice podstatně méně peněz.Pájení také nic moc.
- .
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »