Nejnovější recenze ze sekce Sekery
jednoduše je to Fiskars, neseká sice sama, ale o mnoho menší námaha než s jinými sekerami a to jsem jich pár vyzkoušel
Fiskars 3700 X46 1001705 (122161)
Přidáno: 23. listopadu 2024
(naposledy upraveno 23. listopadu 2024)
Zakoupeno v KAMODY.CZ
Oproti sekyře méně vynaložené energie na rozštípnutí velkých špalků./ Proto jsem ho kupoval./
Při výběru soustředit pozornost na váhu kalaše. Pro někoho mohou být větší kalaše objektivně těžké.
Co se kvality týče, vlastním více výrobků od firmy Fiskars a i přes vysoké ceny jsem nikdy nákupu nelitoval.
Jinými slovy, pokud jdeme jako rodina obracet seno, o dvoje hrábě od této firmy se vede boj, podobné od jiných firem zůstávají nepovšimnuty.
- levne ,oproti značkovým výrobkům
- Štípe bezvadně
- Pro výšku osoby 180-185 cm ideal
- Pouzdro k ochraně ostří (příp. okolí) při uložení
- Ano, je drahá, ale v porovnání s klasickým dřevěným topůrkem... na první švih je jasné, že to nejsou vyhozené peníze.
- Je drahá. Kvalita holt něco stojí.
EXTOL PREMIUM sklolaminátová 1250g, násada 700mm
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v Extol-cz.cz
- Dobře se s ní seká
- kvalita
- možná cena
- Kvalita
Dřevěná násada je menšího rozměru a volně zapadá do kovové části, bez přesahu. Pokud by došlo úderem k zaražení, jak uvádí návod výrobce, byla by zcela pod úrovní kovové části a hrozilo by její uvolnění a zranění.
Dlouhá.dobře se drží.uvidime jak dlouho vydrží.je to laminát.
- Topůrko skvěle padne do ruky
- Perfektně vyvážená
- Skvělé ostří
- Suprové pouzdro (chránič ostří) Lze zavěsit na opasek nebo na zeď atd.
- Zatím žádná
Skvělá sekyrka na šolichání kolem domu nebo v lese. Troufne si i na větší špalky. Skvěle padne do ruky. Patří do každé kůlny, dílny, domácnosti. Skvělý výrobek - DOPORUČUJI!
- výborně štípe
- Reklama nelhala
Jsem žena ,ale s touto sekerou je štípání dřeva paráda
ok
- Kvalita
- šikovná malá
- Lehká
- Skladná
- S krytem ostří
- S možností připnout na opasek ...
- Vyšší cena, týká se to obecně výrobků Fiskars