Husqvarna 576926301

84 %
Menší sekera vhodná pro použití v lese nebo různé práce v přírodě, například pro štípání dříví na táborák. Topůrko je v hlavě fixováno pomocí 2 klínků (dřevěného a kovového)...
1 999 Kč
Doprava 139 Kč,Do 2 týdnů
Doporučená nabídka NÁŘADÍ KUŠNÍR s.r.o.
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Do 2 týdnů • 1 varianta139 Kč97 % • 76 recenzíDalší informace

Popis produktu

Menší sekera vhodná pro použití v lese nebo různé práce v přírodě, například pro štípání dříví na táborák. Topůrko je v hlavě fixováno pomocí 2 klínků (dřevěného a kovového)...

Parametry produktu

Výrobce
Druh sekery
kempingové
Hmotnost
0.5 kg

Recenze

  • , zakoupeno v CB PROLES a.s.

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Skvela hmotnost bez pouzdra 720g, dobre stipe, krasna sekyrka do prirody
  • , zakoupeno v CB PROLES a.s.

    Doporučuje produkt

    80 %
    • Cena
  • , zakoupeno v Gardentech.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Tato sekera je autentická se sekerou Hultafors vyrobená pro Husqvarnu, pod jejíž značkou je levnější.

    Nejlepší ručně kované sekery od švédského výrobce Hultafors.

Parametry produktu

Výrobce
Druh sekery
kempingové
Hmotnost
0.5 kg

Popis produktu

Menší sekera vhodná pro použití v lese nebo různé práce v přírodě, například pro štípání dříví na táborák.

Topůrko je v hlavě fixováno pomocí 2 klínků (dřevěného a kovového) pro bezpečnější upevnění. Sekyrku díky její velikosti snadno uložíte do batohu nebo si ji můžete připevnit na opasek pomocí krytu ostří, který je součástí dodávky.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

3zákazníci doporučují produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
84 %
průměr z 5 hodnocení
5
3 ×
4
1 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v CB PROLES a.s.

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Skvela hmotnost bez pouzdra 720g, dobre stipe, krasna sekyrka do prirody
  • , zakoupeno v CB PROLES a.s.

    Doporučuje produkt

    80 %
    • Cena
  • , zakoupeno v Gardentech.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Tato sekera je autentická se sekerou Hultafors vyrobená pro Husqvarnu, pod jejíž značkou je levnější.

    Nejlepší ručně kované sekery od švédského výrobce Hultafors.

  • , zakoupeno v Gardentech.cz

    Nedoporučuje produkt

    50 %
    • Zpracování sekery skutečně nese stopy kusového zpracování, pár úderů asi skutečně dostala i ručním kladivem.
    • Tvar sekery, topůrka, způsob nasazení skutečně vypadá, že tyto sekery pro Husqvarnu vyrábí Hultafors. Co se týká prvního pohledu, tak se jedná v podstatě o totožný nástroj jaký nabízí Hultafors ve stejné váze, velikosti, vzhledu jen o pár stovek dráž. Sekerka je lehounká, topůrko pohodlné spíš pro menší ruku. Velmi dobře se ovládá, dá se s ní pracovat poměrně dlouho bez únavy zápěstí a po kratším zvyku se dobře hodí i na přesnější a jemnější vysekávání dřevěných mís, lžic apod.. Na druhou stranu si díky tenké čepeli výtečně poradí i s přesekáním 30 cm klády - samozřejmě nelze srovnávat s většími a těžšími sekerami. Na štípání ji lze také použít, ale je třeba počítat s tím, že spíš seká, než štípá, ke štípání polen rozhodně není určena. S velkým, tuhým, sukatým polenem si poradí lépe rozseknutím naležato než klasickým zaseknutím do stojícího špalku
    • Ještě jedna věc - ochranné, kožené pouzdro dodávané k sekeře - není dnes rozhodně samozřejmostí. I to je totožné s pouzdry jaké dodává k sekerám Hultafors - asi je dělá tentýž výrobce. To pouzdro je velmi kvalitní a hlavně promyšlené. Konstrukce naprosto vylučuje, že se něco časem vytahá a pouzdro bude ze sekery padat. Tady by se GB mohli přiučit.
    • Při srovnání se sekerami Hultafors - kvalita zpracování na mnohem nižší úrovni, nasazení sice v ose, ale srolované dřevo topůrka pod hlavou. V oku sekery okolo topůrky mezery. Při poklepu na čepel zvuk jak při poklepu na čínskou motyku. Oproti tomu Hultafors a GB zní skoro jako zvon. Sekera dorazila "nabroušená " asi flexou - hrůza. Nabrousit a vyleštit aby holila šlo až podezřele snadno. Při orientační zkoušce tvrdosti - pokus rýpnutí růžkem ostří do čepele druhé sekery má konkrétní kus který jsem obdržel nejměkčí čepel ze všech dostupných seker co mám. GB a Hultafors ani nezmiňuji, sekery po dědečcích dělaly do Husqvarny rýhy jako rýsovací jehla do plechu, a neobstála dokonce ani při konfrontaci se sekerou NO NAME odněkud z Kauflandu za 100 kč. Pro mne obrovské zklamání.

    Lehká, vyvážená, snadno ovladatelná. Oproti tomu, co jsem psal výše - ostří drží i při hrubší práci celkem průměrně. Takže se podbízí možnost, že je slušně prokalen jen okraj ostří. 1cm od ostří už je měkká. ( samozřejmě, že sekera nesmí být prokalená příliš a už vůbec ne celá, ale co je moc..... )
    Kdyby tahle sekerka nebyla dodána osvědčenou a zákazníky ověřenou internetovou firmou skoro bych měl pocit, že mám v ruce čínskou kopii.
    Kdyby tahle sekerka stála 200 kč, doporučil bych ji každému. Takhle radši každému řeknu, bud si kup kus sekerky někde v OBI za 200 kč a pokud s ní neděláš několik hodin denně, tak dříví na táborák, nebo práci kolem tábořiště udělá stejnou. Pokud chceš opravdu kvalitní nástroj, se kterým se dá dělat několik hodin v kuse, nemusí se furt dobrušovat a vydrží ti při slušným zacházení do smrti - tak kup radši tentýž nástroj od Hultafors, nebo podobný od GB. ( ne nejsem snob kterej potřebuje machrovat značkovým módním vybavením, fakt s těmi nástroji pracuju a vím o čem mluvím )

{"Oblíbené kategorie":[["Tašky","https://tasky-aktovky.heureka.cz/"],["Konzervovaná masa","https://konzervovane-maso-hotova-jidla.heureka.cz/"],["Média pro vypalování","https://zaznamova-media.heureka.cz/"],["Pěny a gely na holení","https://peny-a-gely-na-holeni.heureka.cz/"],["Komody","https://komody.heureka.cz/"],["Autožárovky Philips","https://autozarovky.heureka.cz/f:16207:599956/"],["Venkovní topidla G21","https://venkovni-topidla.heureka.cz/f:32810:43174236/"],["Běžecké pásy Acra","https://bezecke-pasy.heureka.cz/f:4566:496370/"],["Pozorovací dalekohledy","https://dalekohledy.heureka.cz/f:2531:385980/"],["Cyklistické brýle Uvex","https://cyklisticke-bryle.heureka.cz/f:4451:41388/"]],"Vybrané značky":[["Sekery Yato","https://sekery.heureka.cz/f:4107:193515/"],["Sekery Powermat","https://sekery.heureka.cz/f:4107:21284597/"],["Sekery Top Master","https://sekery.heureka.cz/f:4107:41982415/"],["Sekery Kershaw","https://sekery.heureka.cz/f:4107:411193/"],["Sekery Smith & Wesson","https://sekery.heureka.cz/f:4107:736517/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat dámskou erotickou košilku?","https://damske-eroticke-kosilky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-damskou-erotickou-kosilku/"],["Jak vybrat dětský pokoj?","https://detske-pokoje.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-detsky-pokoj/"],["Jak vybrat náušnice?","https://nausnice.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-nausnice/"]],"Vybrané produkty":[["Ellen Wille Hair Power Paruka Play tobacco mix","https://paruky.heureka.cz/ellen-wille-hair-power-paruka-play-tobacco-mix/"],["Šňůrka na krk Popruh Hello Kitty růžový","https://klicenky.heureka.cz/snurka-na-krk-popruh-hello-kitty-ruzovy/"],["Polaroid Now+","https://klasicke-fotoaparaty.heureka.cz/polaroid-now-plus/"],["Sonax Gelový čistič disků intenzivní 500 ml","https://pece-o-kola.heureka.cz/sonax-gelovy-cistic-disku-intenzivni-500-ml/"],["Kowax KWX73 Terminator","https://svarecske-kukly.heureka.cz/kowax-kwx73-terminator/"],["Worker Doty","https://brusle.heureka.cz/worker-doty/"],["Sjezdové vázání Marker GRIFFON 13 22/23","https://sjezdove-vazani.heureka.cz/sjezdove-vazani-marker-griffon-13-22-23/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}